2012.03.18

Dagens frukost

Frukost 1: ca 1,5 dl filmjölk blandat med 125 g fryst frukt (ICA's smoothiemix), osötad müsli + lite kokosolja = 216 kcal

ett flatbröd med ett ägg på = 109 kcal

Frukost 2: Havregrynsgröt med kanel = 130 kcal

Totalt: 455 kcal

Var lite extra hungrig idag så det fick bli två frukostar.

Kommentarer
Postat av: Tove

Jag bara funderar på något. Upplever du att du kan bygga muskler medan du ligger på kaloriunderskott? Och hur stort är underskottet planerat to be atm? :) Tänkte börja träna tre gånger i veckan så snart vårt projektarbete i skolan är klart, och det är om bara några veckor. Funderar på mer styrketräning, frågan är om det hjälper när man ändå vill gå ner i vikt.

2012-03-18 @ 14:36:41
Postat av: VägenTillBeach2012

Tove: Ja faktiskt! :) Jag har ju legat på underskott nu ett tag och jag märker verkligen skillnad i hur mycket jag orkar ta i maskinerna. Jag ligger på 1300 kcal per dag men om jag tränar så plussar jag på som sagt. Så jag brukar väl äta runt 1500 men hamnar ju på 1300 för att jag förbränner ca 200 kcal när jag tränar :) Det går nog inte att maxa resultaten kanske, men jag tycker att det duger för mig eftersom jag inte har värsta biffiga kroppen som mål. Man får se till att äta mycket proteiner.

2012-03-18 @ 15:47:33
URL: http://beeachtvatusentolv.blogg.se/
Postat av: Tove

Okej, styrkan är bättre. Men tycker du det syns och/eller känns att kroppen är mer fast? :)

2012-03-20 @ 17:16:07
Postat av: VägenTillBeach2012

Tove: Ja, och jag tycker att ryggen och armarna ser större ut. När det gäller fasthet så tycker jag mig faktiskt se skillnad också, lite på låren även om jag inte är helt nöjd med dem.. och definitivt magen. Har fått bort det mesta av kulan på magen och mina lovehandles :D

2012-03-20 @ 18:05:20
URL: http://beeachtvatusentolv.blogg.se/
Postat av: Tove

Åh shit.. hatar mina lovehandles och låren.. magen är platt men ... låren.. herregud

2012-03-21 @ 20:28:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0